Referenssejä2017-10-24T11:25:16+00:00

”Turhia kehumatta: parhaiden kanssa on ilo työskennellä.”

-Appiukko

Referenssejä

Nordea

Nordea

Toteutimme Nordealle mobiilipalvelun (iOS, Android, Win ja backend) esimiesten sisäisen kommunikaation lisäämiseen ja parhaiden vinkkien jakoon.

“Valitsimme Appiukon yhteystyökumppaniksemme, koska Appiukko ymmärsi parhaiten, mitä haluamme Nordean sisäiseltä some-kanavalta. Yhteistyö oli erittäin joustavaa, nopeaa ja mutkatonta. Sopimusneuvottelut sujuivat jouhevasti ja meille tärkeä tietoturvallisuusnäkökulma huomioitiin hyvin. Kokeilimme ketterästi ensimmäistä versiota appsistamme, jonka jälkeen jatkokehitys on sujunut mainiosti.”
Taru Vasenius, Nordea

Aurora Alert Realtime

Toteutimme Aurora Alert Oy:lle iOS-sovelluksen, jonka avulla käyttävät saavat reaaliaikaista tietoa revontulista Rovaniemen alueella.

“Tarvitsimme luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin applikaation toteuttamiseen.
Appiukon kanssa yhteistyö projektin alusta lähtien oli luontevaa ja sovituista asioista pidettiin kiinni.
Heidän asiantuntemuksensa oli käytössä aina suunnittelusta testaukseen saakka, joka takasi hyvän lopputuloksen.
Täytyy todeta että heidän ammattitaitonsa perustuu käytännössä saatuun kokemukseen.
Olemme erittäin tyytyväisiä Appiukon toteuttamaan applikaatioon ja heidän tavastaan viedä projekti läpi.”

Reijo Kortesalmi, Aurora Alert Oy
Group Builder Oy

GBuilder

Toteutimme Group Builder Oy:lle iPad-sovelluksen, jonka avulla asunnon ostaja voi mm suunnitella asuntonsa sisustuksen ja nähdä valintansa 3D-mallinnettuna.

“Tarvitsimme IOS applikaation GBuilder ohjelmistollemme. Meillä oli parikin epäonnistunutta projektia muiden kumppaneiden kanssa, kunnes Appiukkoa suositeltiin meille. Appiukon tiimi osoittautui erittäin ammattitaitoiseksi, pysyivät aikataulussaan ja mikä tärkeintä he pysyivät budjetissa. Tulemme jatkossakin käyttämään Appiukkoa!”
Harri Majala, Group Builder Oy
Focus Flow Oy

Focus Flow Oy

iOS-koodausta alihankintana.

“Appiukko järjesti resurssit käyttöömme kun sille oli tarvetta. Appiukon virtuaalitiimi mukautui hyvin vakituisen porukkamme työnkulkuihin ja jälki oli hyvää. Tämän iOS-projektin perusteella tulemme tekemään toistekin yhteistyötä kun lisäkapasiteetille on tarvetta.”
Jukka-Pekka Palo, Focus Flow Oy
Melodigram

Melodigram

Toteutimme Minus Degree Mobile Oy:lle Melodigram-mobiilisovelluksen sekä iOS- että Android-alustoille. Yritys suunnitteli toiminnallisuuden ja käyttöliittymän kokonaan itse ja me autoimme heitä tuomaan idean eloon. Sovellusta käytetään jakamaan kuvia fiilisten kera.

“We used AppiUkko to develop iOS and Android versions of Melodigram. The whole team was highly professional and highly skilled. The work was carried out with great cooperation and always delivering high quality code on time. The developers in particular were a pleasure to work with and I look forward to working with them again on future projects.”
Jonathan Massey, Minus Degree Mobile Oy
Singon

Singon

Toteutimme Singon Oy:lle Singon-mobiilisovelluksen sekä iOS- että Android-alustoille. Yritys suunnitteli toiminnallisuuden ja käyttöliittymän kokonaan itse ja me autoimme heitä tuomaan idean eloon. Sovellusta käytetään Playstation laulupelin yhteydessä.

Onnin Farmi

Onnin Farmi

Toteutimme yhteistyössä N-Y-T-NYT Oy:n kanssa Onnin Farmi-mobiilipelin iOS- alustalle. Peli on tarkoitettu noin 4-vuotiaille lapsille ensimmäiseksi “digileluksi”. Sovellus sisältää palapelin ja äänipelin.

“Appiukko on harvinainen yrityskumppani. Heidän kanssaan ei saa pelkästään projektia hienosti maaliin, vaan matka itsessään on varsin mieluinen ja kasvattava. Mikon analyyttinen ote auttaa ajattelemaan laajemmin mietittyä kokonaisuutta ja tuo siihen loistavia ideoita. Toivottovasti jatkossakin teemme yhteistyötä.”
Toni Eskola, N-Y-T-NYT Oy
Jolie

Jolie

Toteutimme Jolie-mobiilisovelluksen Jolie Natura Oy:lle iOS- alustalle. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat lukea Jolien verkkomediaa näppärästi iPhonensa ruudulta avaamatta hidasta mobiiliselainta.

“Kun Jolien verkkomedia aukesi keväällä 2012, oli selvää, että haluaisimme sen yhteyteen oman applikaationsa. Appiukossa oivallettiin iloksemme heti, millaista toteutusta kaipasimme ja lopputulos oli juuri sitä mitä halusimme: selkeä, helppokäyttöinen, visuaalisesti tyylikäs ja brändimme mukainen. Voimme tyytyväisenä asiakkaana suositella Appiukon laadukasta palvelua lämpimästi kenelle tahansa.”
Jutta Ruonansuu, Jolie Natura Oy
Saara

Saara Aalto

Toteutimme mobiilisovelluksen Saara Aallolle iOS- alustalle. Sovelluksen avulla Saaran fanit voivat seurata helposti Saaran tekemisiä. Sovellus näyttää yhdessä paikassa Saaran keikkakalenterin, Facebook feedin, Instagramin ja Youtube-videot.

”Appiukko’s talent really shined when I worked with his team. He handled things to the point that I didn’t have to worry, but still gave me reigns just when I needed the control. It was fun!”
Jason Brower, Entrepreneur, coder