fbpx

Kriisirahoitusta yrityksille!


Koronavirus ja sitä vastaan kohdistetut eristäytymistoimenpiteet vaikuttavat ikävästi kaikkiin suomalaisiin ja erityisesti yrityksiin. Kun ihmiset eivät voi lähteä kotoaan yhtä vapaasti, niin asiakasmäärät luonnollisesti vähenevät ja tästä seuraa myynnin lasku. Monen yrityksen liikevaihto saa ison loven tämän vuoden osalta ja tämä tottakai ahdistaa.

Miten tämän eristäytymisen ajan voisi sitten hyödyntää? Ja millaisiin tukitoimiin valtio on ryhtynyt?

Kun on vähemmän asiakkaiden kanssa tekemisessä, niin nyt on hyvä aika kehittää bisnestä. Mitä uusia tuote- ja palveluideoita sinulla voisi olla? Oletko harkinnut sovelluksen tai digipalvelun kehittämistä?

Tähän kehitystyöhön on mahdollista hakea tukea. 

Valtio on lähtenyt ripeästi etsimään tukikeinoja yrityksille. Business Finland on avannut 19.3.2020 kriisirahoitushaun. Tuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta häiriintyy koronaviruksen takia ja jotka haluavat kuitenkin kehittää toimintaansa kriisin aikana. Voit lukea tarkemmin tästä tukimuodosta täältä: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/hairiotilannerahoitus/

Rahoitus jakaantuu kahteen osaan:
1. Esiselvitystyö. 10 000€ tuki, jonka avulla yritys voi selvittää uusia palveluita ja tuotteita hankalasta tilanteesta selviämiseen.
2. Jopa 100 000€ tuki esimerkiksi esiselvityöstyössä selvinneiden toimenpiteiden toteuttamiseen ja uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Soveltuu hyvin uusien sovelluksien kehittämiseen.

Jos haluat hakea tukea yrityksesi avuksi, niin ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Autamme tukihakemuksen tekemisessä.

Päivitys 6.4.2020:

Tuen hakeminen on muuttunut ja riippuu muun muassa yrityksen koosta. Oheisessa kuvassa on yhteenveto yritystuista koronatilanteessa.

 

Ota yhteytta

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa somessa:

OTA YHTEYTTÄ


  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.