fbpx

FAQ


Appiukko
Paljonko mobiilisovellus maksaa?

Mobiilisovelluksen suunnittelu ideasi pohjalta alkaen 5000€ + alv. Mobiilisovelluksen koodaaminen yhdelle alustalle (iOS TAI Android) maksaa alkaen 19 900 € + alv. Mobiilisovelluksen koodaaminen sekä käyttöliittymän graafinen suunnittelu alkaen 29 900 € + alv. Kustannukset määräytyvät sovelluksen toiminnallisuuden perusteella.

Appiukko
Täytyykö ideani olla jo yksityiskohtaisesti
suunniteltu?

Ideasi ei tarvitse olla valmis. Ajatusasteella olevaan ideaasi tuodaan konkretiaa konseptoinnilla, jolloin suunnitellaan toimiva ja käyttäjäystävällinen sovelluskokonaisuus.

Appiukko
Onko ideani turvassa?

Pidämme sovellusideaasi arvossa emmekä luonnollisesti puhu siitä eteenpäin. Halutessasi luomme NDA:n (salassapitosopimus) suojaamaan ideaasi.

Appiukko
Kauanko mobiilisovellusprojekti kestää?

Projekti kestää minimissään kolme viikkoa. Sovelluksen toiminnallisuuden lisääntyessä projekti voi kestää useita kuukausia.

Appiukko
Miltä kehitysprosessi näyttää?

Yhteydenottosi jälkeen käymme sovellusideasi läpi. Annamme vinkkejä ja kriittistä näkemystä. Jos ideasi on vielä ajatusasteella niin projektin ensimmäinen vaihe on sovelluskonseptin luominen. Tämän perusteella toimitamme kustannusarvion varsinaisesta sovelluskehityksestä kahden työpäivän kuluessa. Kun tarjous on hyväksytty, alkaa varsinainen projekti. Konseptin pohjalta suunnitella sovelluksen käyttöliittymä ja toiminnallisuus. Seuraavaksi koodaamme valmiin sovelluksen ja testaamme sen ennen julkaisua. Olemme asiakkaan mukana niin ideointivaiheessa kuin koko projektin edetessä. Tuomme selkokielellä esille, mitä sovelluksen toteuttaminen vaatii niin asiakkaan kuin meidän puoleltamme.

Appiukko
Miten voimme seurata projektin etenemistä?

Projektin keston ajan toimitamme sinulle viikoittain raportin, jossa kerromme mitä on tehty ja mitä on luvassa. Tarpeen vaatiessa pyydämme lisätietoja. Voit halutessasi olla myös aktiivisemmin mukana projektissa – esimerkiksi jos backend-ohjelmointi tulee yrityksesi kautta.

Appiukko
Voinko itse tehdä muutoksia sovellukseen?

Tarvittaessa voimme toteuttaa sovelluksen siten, että voit muokata osaa sisällöstä (esim tekstejä ja kuvia) itse.

Appiukko
Onko sovelluksesta jatkuvia kuluja?

Apple laskuttaa 99 € vuodessa App Store -tilistä. Tämä kustannus kattaa kaikki tilille lataamasi mobiilisovellukset. Google Play laskuttaa $ 25 kertaluonteisen aloitusmaksun. Jos mobiilisovellus vaatii palvelintilaa, palveluntarjoaja laskuttaa siitä oman hinnastonsa mukaisesti.

Appiukko
Mitä jos haluan tulevaisuudessa ylläpitoa tai muutoksia sovellukseen?

Tämä toki onnistuu! Kustannukset määräytyvät muutoksen laajuuden mukaan joko kuukausi- tai tuntihinnalla. Kauttamme saat myös täyden ylläpidon sovellukselle.

Appiukko
Kuka lisää sovelluksen sovelluskauppaan?

Tarvittaessa hoidamme sovelluksen puolestasi sovelluskauppaan (App Store ja/tai Google Play).

Appiukko
Haluan mobiilisovelluksen useille alustoille. Onnistuuko?

Toteutamme sovelluksia iOS- ja Android-alustoille. Lisäksi meiltä onnistuu myös serveri- ja web-ohjelmointi.

Appiukko
Kuka suunnittelee käyttöliittymän?

Graafisen käyttöliittymän suunnittelun voi tilata Appiukolta. Halutessasi voit käyttää myös omaa suunnittelijaa tai tuttua mainostoimistoa.

Appiukko
Milloin aloitetaan?

Useimmiten projekti voidaan aloittaa viimeistään viiden työpäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä ja ennakkomaksun saapumisesta.

Appiukko
Minulla on lisäkysymyksiä, joihin haluan vastauksia!

Ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta, palaamme asiaan yhden työpäivän kuluessa!

OTA YHTEYTTÄ


  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.